Vi kan ikke nekte for at Dan Bilzerian er en legende i pokerverdenen, men når en legendarisk pokerspiller opplever en serie dårlige runder, rettes søkelyset raskt mot dem. Dan Bilzerian har i det siste opplevd sin dose med dårlige runder, men han gir ikke opp. Det er lett å mislike Dan Bilzerian på grunn av hans skrytende holdning, men de fleste er enig at det er enda lettere å le av eller med ham fordi han er så overdrivende. Men de som hater ham finner sannsynligvis litt skamløs moro i at han gjort noen få veldig dårlige valg i poker.

Ingen vet egentlig hvor pengene hans i utgangspunktet kom fra. Det var ikke bare fra poker, siden han allerede var rik, likevel påstår dan Bilzerian at de stammer fra poker og poker alene. Kritikerne hans derimot, er overbevist om at Dan bilzerian ikke er noe mer enn en bortskjemt unggutt med pengefond takket vøre en rik far, som har sørget for at Dan Bilzerian kan leve høyt på strå uten å slite seg ut.

Det er ikke noe vi bare kan si er misunnelse, for studerer du hans far Paul Bilzerian litt, finner du fort ut at alt ikke er helt rent i Bilzerian familien. Dan Bilzerian kom nylig i pokernyhetene for grunner han ville satt pris på. Det sies at han var litt ruspåvirket mens han spilte kort, noe som gjorde han litt løsere enn normalt. Andre spillere la raskt merke til dette og brukte det imot ham. Uansett, Dan Bilzerian er ikke helt dum. Han har funnet en måte å bruke sin nåværende image ved bordet til sin fordel, lurer de andre til å tro han fortsatt er like løs som folk tror. Å ha kontroll på deg selv ved bordet betyr å vinne i poker.

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Navn

e-post